05.11.2007. / 20:30

Autor: Marina Biluš

SKANDAL

Brunu Orešara policija pijanog privela zbog incidenta na letu Zagreb - Split

Bruno Orešar prijetio stjuardesi da će joj slomiti ruku jer ga je zamolila da isključi mobitel

Na letu Croatia Airlines iz Splita za Zagreb 22. listopada 2007. nekad uspješni tenisač, poznat kao nekadašnji stalni teniski partner Franje Tuđmana, a sada biznismen Bruno Orešar, pijan je prijetio stjuardesi da će joj slomiti ruku, jer ga je zamolila da završi telefonski razgovor i ugasi mobitel na što se Orešar oglušio. Uznemirena zbog prijetnji stjuardesa se obratila kapetanu zrakoplova koji je nazvao aerodromsku policiju na Plesu.

Očevici tvrde kako je policija dočekala Orešara i privela ga na ispitivanje, ali o tome MUP nije izdao priopćenje čime se cijeli slučaj očito pokušao zataškati. Ovo nije Orešarov prvi incident u kojem se našao zbog alkohola.

Napadnut je početkom veljače, kada je u ranim jutarnjim satima izišao iz ugostiteljskog objekta Galerija u Zagrebu i otišao do obližnjeg kioska u kojem se prodaje brza hrana. Ondje su mu s leđa prišla dvojica nepoznatih napadača i počeli ga udarati po tijelu i glavi. Potom su pobjegli, a prije dolaska policije Orešar je odvezen u bolnicu Sveti Duh, gdje je utvrđeno da mu je slomljen lakat lijeve ruke, a zadobio je i posjekotinu ispod desnog oka. Kasnije je utvrđeno da je napad posljedica alkohola i svađe između Orešara i dvojice napadača tijekom njihova boravka u Galeriji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika