06.12.2007. / 15:11

 

Extra zona

Victoria Beckham otkrila tajne iz spavaće sobe

Victoria Beckham je za siječanjski broj magazina Elle, u najotvorenijem intervjuu dosad, otkrila intimne detalje o životu s Davidom, nesretnom djetinjstvu i nedostatku talenta.

Posh, koja svoj stil komentira riječima "u meni čuči homoseksualac" otkrila je primjerice da spava gola jer joj je suprug neodoljiv. "Spavam gola i bit ću gola svake večeri ako idem u krevet s njim."
Danas kad su ponovno okupljene Spice Girls krenule na turneju, Victoria priznaje da nije "rođeni zabavljač": "Od početka je bilo jasno da neću postati najbolja pjevačica, najbolja plesačica ni najbolja glumica. Nisam rođena s velikim talentom. Da budem potpuno iskrena, nikad ni u čemu nisam bila jako dobra."
O svom imidžu u javnosti Posh Spice kaže: "Većina ljudi misli da sam obična kučka koja je po cijele dane u shoppingu ili maltretiram Davida, ali ja radim sedam dana u tjednu i uživam u svom poslu."
Njezin osebujan stil i pomodarstvo donijeli su joj kultni status među transvestitima, što je oduševljava. "Uživam u kiču. U meni čuči pravi homoseksualac. I ne zanima me što drugi misle."
Ipak, Victoria nije uvijek bila tako samouvjerena - priznala je da su je u školi maltretirali i da je bila usamljena. "Djeca bi me gađala i naguravala, a ja sam stajala sama. Nisam imala nijednog prijatelja. Prijetili su mi da će me istući poslije nastave. Tijekom cijelog školovanja bila sam očajna. Pokušavala sam se sprijateljiti, ali nisam se uklapala."
Prisjetila se i svog prvog susreta s Davidom i kaže da je to bila "ljubav na prvi pogled", te otkriva da mu je napisala svoj broj telefona na dijelu avionske karte. Ispričala je kako su se u početku veze vozili njegovim automobilom, sjedili u parku i satima pričali. Nismo izlazili na večere i pića. Samo smo htjeli biti skupa."

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika