03.01.2008. / 08:34

Autor: Marko Biočina

KAZNENA PRIJAVA

Benkovački HDZ-ovac optužen za pedofiliju

I.E., direktor komunalnog poduzeća, ali i ugledni dužnosnik HDZ-a osumnjičen je za pedofiliju. Protiv njega je podnesena kaznena prijava u kojoj ga se tereti da je dulje vrijeme bludničio nad  četverogodišnjakinjom.

Prije desetak dana je u tajnosti priveden na Županijski sud u Zadru gdje je ga je saslušao sudac Boris Babić. Optuženi je odbacio sve optužbe, te izrazio uvjerenje kako mu je cijela afera podmetnuta.

Određen je jednomjesečni pritvor zbog opasnosti ponavljanja kaznenog djela, ali i zato da ne bi mogao utjecati na svjedoke. Vijest o uhićenju stigla je i do njegovog HDZ-ovog šefa Ive Sanadera koji je jučer novinarima izjavio kako čeka detalje jer ne treba "čovjeka osuditi na temelju rekla-kazala".

"Ne možemo nikoga osuditi na temelju prve glasine, no poznato je da sam među najodlučnijim pobornicima protiv pedofilije, dilera droge i nasilja u obitelji. Pokažu li se te optužbe točnima, bit će stranačkih konsekvencija", rekao je Sanader.

Vezane vijesti

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Američki biskup William Lynn proglašen je krivim u petak u Philadephiji (Pennsylvania) za prikrivanje svećenika pedofila i time postao najviši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika