11.01.2008. / 10:46

Autor: Nina Tomljanović, Marko Biočina

SLUČAJ FABER

Ana-Marija Getoš odbila doći na obavijesni razgovor

"Neka se netko konačno počne baviti onime što je u ovoj priči ključno, a to nije nastanak snimke, nego njezin sadržaj", rekla je Ana-Marija Getoš, prije nego što je poderala poziv za obavijesni razgovor

Iako joj je jučer uručen službeni poziv za obavijesni razgovor, Ana-Marija Getoš, sestra Gordane Getoš Magdić, danas se nije pojavila u prostorijama kriminalističke policije. Točnije, Ana Marija Getoš je došla ispred zgrade PUZ-a, ali je odbila ući i obaviti obavijesni razgovor.

Ona smatra kako je neprihvatljivo da se nju ispituje zbog toga što je navodno neovlašteno snimila razgovor, dok nitko ne istražuje sadržaj snimke, odnosno činjenicu da je Vladimir Faber pokušao ucjenom natjerati njezinu sestru da promijeni svoj iskaz u sudskom procesu protiv Branimira Glavaša.

"Mene se sada progoni zbog neovlaštenog snimanja. Izgleda da je upitno, sporno i kažnjivo isključivo to što sam ja snimila iz razloga što s time nisam mogla ići na policiju. Znači mene se sada progoni i od mene se radi kriminalca jer sam ja to snimila. Ja u ovoj farsi neću sudjelovati, policija ima i te kako pametnijeg posla što istraživati, a to vrijedi i za Državno odvjetništvo. Molim ih neka istraže ono što radi gospodin Faber. On je trebao dobiti momentalnu suspenziju. Neka se netko konačno počne baviti onime što je u ovoj priči ključno, a to nije nastanak snimke nego njezin sadržaj", rekla je Ana Marija Getoš, prije nego što je poderala poziv za obavijesni razgovor koji joj je jučer uručio policijski službenik.

"Ja ne idem unutra. Ako me misle prozivati neka me zovu kao suosumnjičenika pa ću onda doći sa svojim odvjetnikom. Uzimajući u obzir sve što se mojoj sestri dogodilo u policiji, ja ovdje sigurno neću ući dok je gospodin Faber na vlasti i dok ne bude suspendiran", kazala ja Ana Marija Getoš prije nego što je ušla u svoj automobil i napustila sjedište Policijske uprave zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

Fotogalerija

  • Ana Marija Getoš smatra kako bi se policija trebala baviti sadržajem snimke

Vezane vijesti

Brkić: 'Vozio sam Porsche kao i ostali'

Brkić: 'Vozio sam Porsche kao i ostali'

Luksuzni Porsche panamera vozili su dužnosnici Ravnateljstva policije, izvještava Večernji list. Iz MUP-a tvrde kako vozilo nikada nije bilo plaćeno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika