04.02.2008. / 10:39

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Aleksandra Grdić: 'Cijepat ću drva i musti krave'

Bivša Miss Hrvatske otkriva zašto joj u reality-showu "Farma" neće biti teško tri mjeseca živjeti bez struje, vode i francuske manikure, što joj je majka rekla za povećanje grudi te govori li doista latinski

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić na prvi pogled stvarno izgleda kao jedna poprilično zbrkana osoba. Ako je zovete na mobitel, aparat će joj se svako malo ugasiti, a i na dogovor će bez problema zakasniti pola sata ili više. No, s druge strane, mozak joj "radi sto na sat" i bez problema će vam odbrusiti na svaku provokaciju i pritom se još dobro zabaviti. Na sve ima spreman odgovor i kad mi je ispričala samo jedan dio svog dnevnog itinerara, oprostila sam joj kašnjenje. Ta 26-godišnja Virovitičanka jedan je od sudionika reality-showa "Farma" u kojem će biti lišena svih blagodati modernog života, a koji se uskoro počinje prikazivati na Novoj TV. Riječ je o novom showu u kojem će poznate hrvatske osobe provesti tri mjeseca na seoskom imanju i tamo se baviti poljoprivredom, brinuti se o životinjama i živjeti bez struje i vode.

EXTRA: Imate, koliko vidim, jako lijepo uređene nokte. Kako ćete, primjerice, izdržati bez manikure tjedan, dva ili dulje?
- Pa nisam se rodila s francuskom manikurom na rukama, mislim da ću se bez problema strpjeti dok sam tamo. Uostalom, nisam nesposobna pa da si ne znam sama urediti nokte.

EXTRA: Kako to da su baš vas izabrali?
- Ne znam, možda zato što znaju da mogu bez manikure. Nazvao me direktor zabavnog programa Nove TV Siniša Svilan prije Nove godine i objasnio mi o čemu je riječ, ja sam razmišljala pola sata i pristala.

EXTRA: Samo pola sata vam je trebalo da odlučite hoćete li živjeti nekoliko tjedana bez vode, struje i, recimo, masaže?
- Oduvijek sam brzo mislila. Dolazim iz maloga grada, nisu mi strani ni priroda ni životinje. Posebno mi se svidjelo to što je to prvi show takve vrste i zaintrigirao me. Jako volim izazove. Žena sam koja živi od adrenalina, hiperaktivna sam i volim društvo. Ne znam tko će sve sudjelovati u showu, no to mi nije ni važno. Lokacija je još uvijek tajna. Najviše mi se sviđa to što nije zatvoren prostor. Na "Big Brother" ne bih nikada pristala jer je tamo već sve viđeno i predvidljivo, a i ne volim zatvorene prostore. Ovdje će biti šume, imamo i jezero, rijeku, nismo ograničeni samo na kuću.

EXTRA: Pobjednik dobiva pola milijuna kuna. Je li novac motiv zbog kojeg ste se prijavili?
- Nikada nisam govorila koliko zarađujem, no nisam se ovdje prijavila samo zbog novca. Dovoljno zarađujem i ne moram se zbog toga prijavljivati u "Farmu". Volim izazove i to je možda glavni razlog, možda veći nego kad sam se prijavila na izbor za Miss Hrvatske. Prijavila sam se tada, a da nitko nije znao. Rekla sam mami: "Idem i pobijedit ću." Sjećam se da mi je mama rekla da nisam normalna, da pazim da me netko čuje kako to pričam.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika