05.02.2008. / 08:35

Autor: Marko Biočina

GALERIJA

Ivano Balić, ljubimac žena

Ivano Balić zasigurno je jedan od najboljih rukometaša svijeta. No osim toga, popularnosti koju uživa među ljubiteljima rukometa, Balić je iznimno popularana i među pripadnicama suprotnog spola. U to smo se zorno uvjerili prošlog tjedna kad je došao u našu redakciju na dogovoreni fotosession. Balić se dovezao u svom sponzorskom automobilu, na kojemu to i piše. Kad je nakon otprilike sat vremena izašao iz zgrade dočekao ga je prizor kojeg do tada nikad nije vidio.

Naime, dok je Balić bio na fotosessionu, nepoznate su prolaznice iskoristile priliku i izljubile njegov automobil. Stakla su bila puna otisaka od poljubaca, a to je izmamilo osmjeh na lice, inače flegmatičnog Splićanina. Dok su nepoznate počiniteljice na Balićevom automobilu ostavljale poljupce, Nacionalove fotografkinje Mateja Vrčković i Martina Cvek su naporno radile. Što su snimile možete vidjeti u ovoj fotogaleriji.

Fotogalerija

  • Ivano Balić je jedan od najboljih rukometaša na svijetu
  • Ivano je dva puta dobio nagradu za najboljeg igrača na svijetu
  • Trenutno igra u španjolskom klubu Portland San Antonio

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika