12.02.2008. / 09:08

Autor: Marko Biočina

TRANSFER

Merlić prelazi na Novu TV

Mnogi upućeni smatraju kako bi dolazak Dubravka Merlića na Novu TV bila priprema prelaska Željke Ogreste

Dubravko Merlić uskoro bi se mogao pridružiti velikom broju svojih nekadašnjih kolega s HTV-a koji danas rade na konkurentskoj Novoj TV. Kako piše Jutarnji list, Merlić je započeo pregovore s vodstvom te televizijske kuće, a navodno bi trebao bi raditi kontakt emisiju sličnu Kontraplanu.

Ta se emisija svojedobno prikazivala na HTV-u i postizala vrlo dobru gledanost, u prosjeku od 12 posto. Merlić je emisiju radio u privatnoj produkciji, a prije godinu dana je izbačena iz programa. Informativni program Nove TV ne emitira emisije rađene u vanjskoj produkciji, tako da bi, a ko se dogovore, Merlić i Nova TV vjerojatno potpisali ugovor o koprodukciji.

Za sada ni Merlić ni vodstvo TV kuće nisu željeli komentirati ove informacije, ali mnogi upućeni smatraju kako bi dolazak Dubravka Merlića na Novu TV bio prvi korak i priprema jednog puno većeg televizijskog transfera, onog njegove supruge Željke Ogreste i njihove nagrađene emisije Piramida, koja konstantno bilježi odličnu gledanost i čiji je koncept prodan u mnogo zemalja svijeta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika