19.02.2008. / 13:52

Autor: Marko Biočina

TELEVIZIJA

Ciparska tvrtka kupila MTV Adriju

Ciparska tvrtka Mina Media novi je vlasnik MTV Adrije, tvrtke koja posjeduje licencu za emitiranje lokalizirane verzije MTV-ovog programa na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Mina Media je ciparska podružnica investicijske grupacije Mina, sa sjedištem u Londonu.

"Vrlo smo uzbuđeni zbog ove prilike. Postojeći mediji u regiji se do sada nisu dovoljno posvetili mladoj populaciji, a mi to namjeravamo promijeniti. Mi smo uz njih, mi smo njihova televizija. Nadam se da će MTV Adria uskoro postati medij putem kojeg će se povezivati mladi ljudi iz regije i ostatka svijeta.", rekao je Stephen MacSearraigh, glavni direktor tvrtke Mina Media.

MTV Adria počela je s radom 1. rujna 2005. godine, ali do sada nije uspjela postići gledanost u skladu s očekivanjima dosadašnjih vlasnika. Televizija je zapala u financijske probleme. Novi vlasnici već su najavili kako namjeravaju pronaći nove načine distribucije programa kako bi MTV Adria u što kraćem roku postala dostupna što većem broju gledatelja. Navodno je najviše problema s distribucijom bilo upravo u Hrvatskoj.

Cijena koju je ciparska tvrtka platila dosadašnjim vlasnicima nije objavljena.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika