18.03.2008. / 14:28

Autor: Ivana Matić

Extra zona

Ivana Kindl i Nikša Kušelj: "Postali smo dobri prijatelji"

Pjevačica i glumac već su se u prvoj emisiji showa "Zvijezde pjevaju" nametnuli kao favoriti; u odvojenim intervjuima za Extru progovorili su jedno o drugome i o svojim očekivanjima

U drugoj sezoni glazbenog TV-showa “Zvijezde pjevaju”, 30-godišnja pjevačica Ivana Kindl i njezin partner, 36-godišnji glumac Nikša Kušelj, svojom su se interpretacijom pjesme grupe Meritas i Massima “Odjednom ti” svidjeli stručnom žiriju i publici te dobili najviše ocjene. Odličan početak glazbenog showa potaknuo ih je da i dalje predano uvježbavaju pjesme za novi nastup. Ivana Kindl proteklog se tjedna pripremala za koncert koji će održati 26. ožujka. Zajedno s Alenom Križajem, basistom i partnerom, organizira veliki zagrebački koncert “Ivana Kindl & studio Kubus - Gospel u Komediji”. U zadnjih mjesec dana smršavila je, kaže, četiri kilograma, što pripisuje stresu nastalim zbog organiziranja koncerta.
Nakon što se s Nikšom Kušeljem dogovorila oko odabira odjeće u kojoj će nastupiti u novoj emisiji showa “Zvijezde pjevaju”, krenuli su u studio na Prisavlju kako bi uvježbali novu pjesmu u stilu swinga. U prvoj emisiji, svojim baritonom Nikša Kušelj nije ostavio ravnodušnom ni najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić. Javnosti je manje poznato kako je Nikša Kušelj, glavni lik poznatog i nagrađivanog filma “Konjanik”, svoje prve pjevačke nastupe imao kao član cavtatske klape Kamen mali, čiji članovi danas čine klapu Ragusavecchia. Trenutno pjeva i u svom matičnom kazalištu, zagrebačkom HNK, u predstavi “Opera za tri groša” Bertolta Brechta koju je režirao Krešimir Dolenčić. Predstava u kojoj Nikša Kušelj tumači lik kriminalca Macheatha puna je glazbenih songova.


Ivana Kindl: "Nikša odlično pjeva"

EXTRA: U prvoj emisiji showa “Zvijezde pjevaju” izjavili ste da niste gledali film “Konjanik” u kojoj vaš partner iz showa tumači glavnu ulogu. Jeste li ga u međuvremenu pogledali?
- Nisam još. Toliko je obveza ovih dana da, priznajem, nisam imala kad. Ali, kao što sam obećala, pogledat ću ga što prije. Taj me film zainteresirao i već sam ga nekoliko puta htjela pogledati. Sada, kada mi je Nikša postao i prijatelj, to ću i napraviti. Vjerujem da ću ga doći gledati i u kazalište. Samo da što prije prođe sva ova ludnica oko organizacije koncerta.
EXTRA: Pretpostavljam da niti Nikša nikad nije bio na vašem koncertu?
- Nije me nikad slušao. To nije čudno, jer on sluša sasvim drugačiju glazbu. On je jedna šansonjerska duša i više voli staru glazbu, a manje prati noviju modernu produkciju. Kad smo se upoznali, rekao mi je iskreno da mu se ne sviđaju moji videospotovi, ali da pjevam odlično. Sve moje dosadašnje pjesme bile su za tinejdžersku publiku, bazirane na produkciji. Sada ipak želim više dati značaj samim pjesmama i mislim da će se one puno više svidjeti i Nikši...

Nikša Kušelj: "Možda zasviram na gitari"

EXTRA: Da ste birali partnericu s kojom ćete se natjecati u glazbenom showu “Zvijezde pjevaju”, biste li izabrali Ivanu Kindl?
- Nisam mogao dobiti bolju partnericu. Vrlo sam zadovoljan. Lijepo se družimo, ali dosta i radimo. Ivana je profesionalac i sjajna pjevačica. Čak smo na dobrom putu da postanemo i prijatelji.
EXTRA: Mediji vas navode kao par koji će zasigurno doći do finala. Razmišljate li o pobjedi?
- Lijepo je to čuti. Ne razmišljam o tome. Ima puno sjajnih glasova i nikoga od natjecateljskih parova ne podcjenjujem. Mislim da svatko od njih može biti pobjednik. Prošla je tek prva emisija. Vjerujem da će biti neizvjesno do samog kraja....

Više u novoj Extri...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika