19.03.2008. / 09:08

Autor: Marko Biočina

TURIZAM

Štrok gradi novi hotel u Konavlima

U Jadranskim luksuznim hotelima ističu kako će Hotel Gruda biti jedini hotel na konavoskom području koji će biti otvoren cijele godine.

Jadranski luksuzni hoteli, tvrtka hrvatskog poduzetnika Gorana Štroka, proširiti će svoj portfelj gradnjom još jednog hotela. Radi se o objektu koji će se graditi na Grudi u Konavlima, objavljeno je jučer iz te tvrtke.

U prvoj fazi bit će obnovljena i rekonstruirana zgrada stare škole tako da će u njoj biti smješteno 25 luksuznih apartmana i soba od četiri zvjezdice. Ti radovi koštati će oko 2,5 milijun eura, a JLH je sve potrebne dozvole za njihovo izvođenje dobio još prošle godine.

U drugoj fazi planirana je gradnja novog objekta koji će biti spojen sa starom školom, a u kojem će biti još dvadeset luksuznih soba i apartmana, te bazen i wellness centar. Za taj objekt sve dozvole još nisu dobivene tako da se predviđa da bi njegova gradnja trebala početi do kraja godine.

U Jadranskim luksuznim hotelima ističu kako će Hotel Gruda biti jedini hotel na konavoskom području koji će biti otvoren cijele godine.

Inače, Štrokova grupacija na širem području Dubrovnika posjeduje 6 luksuznih hotela, a sam poduzetnik se nedavno našao u središtu afere "5 zvjezdica" kada je od njega traženo mito kako bi jedan od njegovih hotela nakon obnove dobio uporabnu dozvolu.

Vezane vijesti

Presudio im kapitalizam

Presudio im kapitalizam

Bila je sparna lipanjska večer 2008. kad je hrvatski poduzetnik Goran Štrok svečano otvorio vrata svog obnovljenog hotela Excelsior u Dubrovniku.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika