29.03.2008. / 12:03

Autor: Tanja Molvarec

Extra zona

Britney u sve boljem stanju

Pop pjevačica Britney Spears nakon niza incidenata koje je izazvala svojim ćudljivim ponašanjem na dobrom je putu za oporavak, javlja časopis People na svojim internetskim stranicama. Tu je informaciju potvrdio i odvjetnik Britneyinog bivšeg muža Kevina Federlinea koji je naglasio važnu ulogu oca posrnule pjevačice.

Očinska briga i upornost očito su učinili svoje pa je tako stanje Spearsove sve stabilnije. Odvjetnik Mark Vincent Kaplan izjavio je da je je prije nego što je reagirao otac Jamie, bilo samo pitanje vremena kada će doći do potpunog Britneyinog sloma. Njezino pojavljivanje u hit seriji "Kako sam upoznala tvoju majku", koja je navodno postigla najveću gledanost u povijesti CBS televizije, ocijenjeno je kao izvrsno a najavljivana je i ponovna suradnja s Britneyinim bivšim menanđerom Larryem Rudolphom.

Odvjetnik Kaplan je za People izjavio da je njegov klijent Federline presretan zbog dobrog stanja popularne pjevačice koja je svakim danom sve bolje. Iako se neki zalijeću u izjavama da je Britney izliječena Kaplan naglašava da je za to potrebno više vremena jer njeno stanje nije još posve stabilno.

Vezane vijesti

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Britney Spears snimila je filmski spot za pjesmu 'Criminal'. Svjetska pjevačka zvijezda u spotu ostavlja nasilnog i grubog dečka zbog zaštitnika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika