04.04.2008. / 13:13

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Naomi Campbell ponovno agresivna

Manekenka uhićena nakon fizičkog napada na policajca

Supermodel Naomi Campbell puštena je uz jamčevinu nakon uhićenja u zrakoplovu British Airwaysa zbog napada na policajaca u kojeg je navodno i pljunula. Manekenka se, prema navodima glasnogovornice, ukrcala u zrakoplov za Los Angeles kada je došlo do svađe oko njezine prtljage. Nakon što je predala dvije torbe, obavijestili su je da je jedna torba izgubljena nakon čega je manekenka izgubila živce, te prema navodima nekih britanskih medija, počela urlati na osoblje.

Temperamentna "crna pantera" kojoj ispadi ove vrste nisu strani navodno je pljunula na policajaca i udarila ga. Iz zrakoplovne policijske postaje u koju je odvedena nakon incidenta, puštena je jutros. Londonska Metropolitan policija potvrdila je njeno puštanje ali i najavila obavezno daljnje policijsko ispitivanje.

Poznata manekenka ima već podosta dug popis kažnjivih djela koja uglavnom uključuju fizičke napade na druge. Tako je 1998, godine napala jednog obožavatelja koji ju je pokušao snimiti kamerom dok je spavala. Prije dvije godine određena joj je kazna od pet dana društveno korisnog rada jer je bacila mobitel na svoju kućnu pomoćnicu. Iste ju je godine za verbalno zlostavljanje i težak emocionalan stres optužila i bivša asistentica, Amanda Brack.. Očito je da manekenki samokontrola nije jača strana.

Vezane vijesti

Naomi Campbell na tečajevima svladavanja bijesa

Naomi Campbell na tečajevima svladavanja bijesa

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Naomi Campbell priznala je kako redovito pohađa tečajeve za svladavanje bijesa. Za svoje neuračunate… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika