07.04.2008. / 08:59

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Colinu Farrellu "zlo" od Srebrenice

Colin će u novom filmu "Triage" glumiti ratnog fotoreportera koji nakon 12 godina rada gubi distancu između sebe i svog posla

Irski glumac Colin Farrell koji ovih dana boravi u Srajevu kako bi se pripremio za novu ulogu ratnog fotoreportera u filmu "Triage", izjavio je da mu je "zlo" od posjeta Srebrenici. Glumac se šokirao nakon posjeta groblju žrtvama Srebrenice kada je ubijeno osam tisuća odraslih Bošnjaka i dječaka u jednom od najgorih masakra u Europi nakon Drugog svjetskog rata.

"Teško je opisati koliko su očito zrak i tlo zatrovani ubojstvom osam tisuća ljudi u jednom danu. Doista dobijete osjećaj boli i gubitka. Tužan sam, zbilja sam tužan", izjavio je glumac. Colin se nastoji što bolje uživjeti u lik ratnog fotoreportera koji već 12 godina prati ratove ali onda mu se nešto dogodi i on počinje gubiti distancu između sebe i svog posla. Snimanje filma "Triage" redatelja Danisa Tanovića započinje za tjedan dana u Španjolskoj, a uz Farrella će u filmu nastupati španjolska glumica Paz Vega i Britanac Christopher Lee.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika