09.04.2008. / 13:48

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Toni Braxton hospitalizirana

Uzrok boli u prsima zbog koje je pjevačica otkazala nastup u Las Vegasu mogla bi biti ranije dijagnosticirana virusna upala srca

Višestruka dobitnica Grammya, pjevačica Toni Braxton provela je noć u bolnici u Las Vegasu nakon što je osjetila bol u predjelu prsa, objavila je glasnogovornica kockarnice hotela Flamingo Deanna Pettit. Uzrok boli u prsima mogla bi biti i virusna upala srca koja koja je ranije dijagnosticirana pjavačici.

Njezin koncert u Las Vegasu je otkazan, a Braxtonova će nakon pretraga biti puštena iz bolnice na kućnu njegu. Toni je časopisu People otkrila kako je za svoje zdrastveno stanje saznala prije pet godina, te da joj je uz upalu srčane ovojnice dijagnosticiran i problem visokog krvnog tlaka.

Da stvar bude gora, njenom sinu Diezelu liječnici su dijagnosticirali autizam ali prekasno da bi se bolest izliječila. Život ju nije previše mazio što se vidjelo kada je 1998. godine bankrotirala zbog duga od gotovo četiri milijuna dolara, a oduzete su joj i sve prestižne glazbene nagrade koje je osvojila.

No barem joj se na profesionalnom planu ukazala sreća kada je iste godine dobila ulogu na Broadwayu u komadu "Ljepotica i zvijer", te tako postala prva Afroamerikanka koja je igrala glavnu ulogu u nekom Disneyevom djelu. U Las Vegasu nastupa od 2006. godine, iako je isprva potpisala ugovor na samo pola godine.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika