14.04.2008. / 09:05

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Izviždana Heather Mills

Millsova je pokušala vratiti popularnost nedavno otkrivenim golišavim fotografijama snimljenim u sklopu kampanje za razminiravanje diljem svijeta

Bivša supruga Sir Paula McCartneya, Heather Mills nije dobrodošla ni u Americi što joj je jasno dala do znanja publika na natjecanju za Miss Amerike koja ju je dočekala sa zvižducima i pogrdnim uzvicima.

No Millsova se nije dala smesti, te je novinarima u prepunoj dvorani Planet Hollywood hotela u Las Vegasu rekla da se dobro provela na dužnosti sutkinje na izboru, te kako nije mogla utjecati na reakcije publike. Bivša manekenka nije bila posebno pogođena ovakvim dočekom u Americi jer je svjesna da se radi o posljedici njenog razvoda s obožavanim Paulom McCartneyem.

Millsova je nedavno najavila definitivno preseljenje s kćeri u Francusku nadajući se da će s vremenom utonuti u anonimnost. No čini se kako je odustala od te ideje i odlučila vratiti popularnost nedavno otkrivenim golišavim fotografijama snimljenim 1999.godine u sklopu kampanje za razminiravanje diljem svijeta.

Tijekom braka s Paulom, Heather je brižno skrivala svoje nage fotografije i poziranja za seksualni priručnik jer se bojala da joj to ne ugrozi brak. Ipak, do razvoda je došlo, fotografije su izašle na vidjelo a Milssova je iz braka izašla bogatija za 25 milijuna funti. Ipak, čini se da popularnost i ugled neće moći tako brzo vratiti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika