14.04.2008. / 09:34

Autor: Marko Biočina

POLICIJA

Uhvaćen lopov koji je opljačkao Benkovu suprugu

Lopov shvatio koga je opljačkao tek kad je nakon pljačke sjeo u ZET-ov autobus i otvorio novčanik u kojemu je bila slika Marijana Benka.

Policija je uhitila muškarca koji je početkom prošlog tjedna opljačkao suprugu ravnatelja policije Marijana Benka. Radi se o tridesetogodišnjem I.D. koji je navodno policiji priznao kako je upravo on orobio automobil supruge ravnatelja policije.

Podsjetimo, na parkiralištu ispred Doma zdravlja u Šarengradskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u VW Golf V, koji koristi Marija Benko, supruga ravnatelja policije Marijana Benka. Iz automobila je ukradeno prijenosno računalo i torba s osobnim dokumentima čija je ukupna vrijednost više tisuća kuna. Opljačkani automobil je u vlasništvu tvrtke Belupo, gdje Benkova supruga radi kao komercijalist.

Sam Benko onda je ustvrdio kako je njegova žena opljačkana sasvim slučajno.

Kako piše Vjesnik, taj se Benkov zaključak pokazao točnim te je lopov shvatio koga je opljačkao tek kad je nakon pljačke sjeo u ZET-ov autobus i otvorio novčanik u kojemu je bila slika Marijana Benka. Kasnije navečer vidio ga je na televiziji i tek onda shvatio što je učinio.

Policija ga je uspjela pronaći zato što je primjenjivao vrlo specifičnu metodu provaljivanja, staklo bi zarezao donjim dijelom automobilske svjećice, a zatim ga razbio.



Vezane vijesti

Rončević uništio Benkovu policiju

Rončević uništio Benkovu policiju

Bivši ministar unutarnjih poslova Berislav Rončević glavni je krivac za neučinkovitost i loš rad hrvatske policije. Imenovanje bivšeg ravnatelja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika