15.04.2008. / 15:00

Autor: Katarina Zorić

VODICE

Svezan i teško ozlijeđeni dječak pronađen na gradilištu

Kako se navodi u policijskom izvješću, dijete je imalo teške ozljede te je prevezeno u šibensku bolnicu gdje je zadržano na promatranju na Odjelu pedijatrije

U prizemlju poslovnog objekta u izgradnji u Vodicama, jučer popodne pronađeno je zavezano dijete, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

Dijete je u zgradi, u prostoru previđenom za lift, pronašao 65-godišnji Vodičanin koji je cijeli slučaj prijavio policijskoj postaji u Vodicama.

Kako se navodi u policijskom izvješću, dijete je imalo teške ozljede te je prevezeno u šibensku bolnicu gdje je zadržano na promatranju na Odjelu pedijatrije.

Iako su se u nekim medijima pojavili napisi o tomu kako je riječ o 13-godišnjem dječaku kojega je nepoznati muškarac, u dobi od oko 50 godina, pokušao silovati te je pobjegao nakon što je dječak počeo dozivati u pomoć, u šibenskoj policiji samo su rekli da je za sada isključena sumnja u pokušaj silovanja.

Policija također nije željela ni potvrditi je li točno da je dječak pronađen samo u gaćicama i majici kratkih rukava te su rekli kako ni sa kakvim pojedinostima ne mogu izlaziti u javnost jer očevid još traje.

Protiv nepoznatog počinitelja bit će podnesena kaznena prijava zbog nanošenja teških ozljeda djetetu i protupravnog oduzimanja slobode.

Vezane vijesti

Poljaci ostavili dijete 45 minuta u automobilu na vrućini

Poljaci ostavili dijete 45 minuta u automobilu na vrućini

Policija je kazneno prijavila dvoje Poljaka koji su na Krku 45 minuta ostavili dijete zatvoreno u automobilu na velikoj vrućini, izvijestila je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika