17.04.2008. / 17:30

Autor: Tanja Molvarec

TUŽBA

Rob Lowe seksualno iskorištavao svoju dadilju?

Lowe pak tvrdi da se dadilja, dok je čuvala djecu, seksala i drogirala u društvu raznih muškaraca

Bivša dadilja glumca Roba Lowea, 24-godišnja Jessica Gibson podigla je sudsku tužbu jer ju je Lowe navodno fizički i psihički maltretirao. Njene optužbe idu tako daleko da tvrdi da ju je Lowe udario nekoliko puta nakon čega je natjerao da mu dira spolovilo. Iako je nekoliko puta dala otkaz jer takvo stanje nije mogla izdržati, neprestano se vraćala 'zbog ljubavi prema djeci'.

Loweova strana priče je ipak nešto drugačija jer on tvrdi da da su to samo naklapanja ogorčene djevojke koja se drogira. Glumac je svoju dadilju optužio i za korištenje njegovih stanova u Londonu i Santa Barbari u svrhu seksualnih provoda i konzumacije droga. U svoje optužbe je ubrojio još jednu i to poprilično tešku u kojoj navodi da se Jessica, dok je čuvala njegovu djecu, seksala i drogirala u društvu raznih muškaraca. Međutim unatoč iznesenim tvrdnjama, Lowe ju je ipak primio natrag na posao.

Trend podizanja tužbi koji je zavladao među bogatima i slavnima, nastavlja se i u ovom sporu u kojem su se oglasili i roditelji dadilje tvrdeći da je ona poštena djevojka koja nema što kriti niti se čega sramiti. "Jessica je osjećala kako je posao dadilje savršen za nju i jako je voljela čuvati djecu. Međutim, stalno je radila pod pritiskom i imala je čudno radno vrijeme. Šokirao sam se kada sam čuo što je sve proživjela", rekao je njezin otac Jim.

Rob Lowe je pak odlučio podići kaznenu prijavu protiv Jessice i protiv dvoje drugih bivših zaposlenika.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika