18.04.2008. / 11:50

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Zatvorenici planiraju napad na Dohertija

Pete nije stekao naklonost svojih zatvorskih kolega koji su mu zamjerali činjenicu da nezasluženo ima radio, računalo i televizor u ćeliji a nedavno je u javnost procurila informacija da je navodno i ušmrkavao kokain

Roker Pete Doherty koji je završio u zatvoru radi kršenja uvjetne kazne, počeo je primati prijetnje od drugih zatvorenika, piše magazin Sun. Pjevač grupe Babyshambles prepao se kada je od jednog od čuvara čuo da ostali zatvorenici spremaju plan da ga napadnu te je zatražio da ga se premjesti u sigurniju ćeliju.

Pete nije stekao naklonost svojih zatvorskih kolega koji su mu zamjerali činjenicu da nezasluženo ima radio, računalo i televizor u ćeliji a nedavno je u javnost procurila informacija da je navodno i ušmrkavao kokain. Objavljene su i fotografije kontroverznog glazbenika kako uživa u drogi.

Ostalim zatvorenicima naročito smeta kraljevski tretman koji Doherty dobiva u svojoj ćeliji sa dva madraca, dok se ostali tjednima moraju dobro vladati da bi dobili takve pogodnosti. Čuvari se također vrlo blagonaklono odnose prema glazbeniku.

Pete izdržava zatvorsku kaznu od 14 tjedana a čini se da mu je takvim tretmanom pruzročena veća šteta nego korist jer su ostali kažnjenici sve više bijesni na njega. I dok on krati dane u zatvoru, njegovi kolege iz showbiza ne pokazuju ni najmanju dozu sažaljenja prema rokeru. Pjevačica Amy Winehouse je tako, kada je čula da je u zatvoru, umalo prasnula u smijeh a Dohertijeva bivša draga Kate Moss nije pokazala nikakav interes za svog bivšeg i njegove probleme.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika