18.04.2008. / 13:19

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Britney Spears dužna 750 tisuća dolara za sudske troškove

Sud u Los Angelesu presudio je da otac Jamie Britneyenim odvjetnicima isplati 370 tisuća dolara, a prošlog je mjeseca određeno da i njenom bivšem suprugu Kevinu Federlineu plati 375 tisuća dolara za troškove oko određivanja skrbništva nad dvoje maloljetne djece

Jamie Spears, otac pjevačice Britney morao se, osim s problemima svoje kćeri, suočiti i sa sudskim troškovima koji su mu ovih dana došli na naplatu. Tako je sud u Los Angelesu presudio da Britneyenim odvjetnicima isplati 370 tisuća dolara, a prošlog je mjeseca njenom bivšem suprugu Kevinu Federlineu platio 375 tisuća dolara za troškove oko određivanja skrbništva nad dvoje maloljetne djece.

No Spearsova je pametno ostavila tati da se brine o dugovima dok ona marljivo radi na obnovi svog života i karijere. Osim što svaki dan vježba kako bi povratila staru liniju, Britney se vratila i u studio u društvu menandžera Larryja Rudolpha koji je zaslužan za njenu karijeru i proboj među zvijezde.

Pjevačica i Larry nedavno su se pomirili nakon što godinu dana nisu komunicirali jedno s drugim jer ga je Britney prilikom jednog od svojih živčanih slomova otpustila. Ipak, nakon što je cijelu situaciju preuzeo Britneyin otac Jamie, Larry je pristao opet biti njen menandžer.



Vezane vijesti

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Video: Novi vrući spot Britney Spears

Britney Spears snimila je filmski spot za pjesmu 'Criminal'. Svjetska pjevačka zvijezda u spotu ostavlja nasilnog i grubog dečka zbog zaštitnika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika