21.04.2008. / 15:11

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Višnjićeva supruga prijetila Mireli Rupić?

Majka male Lane tvrdi da je Ivana Višnjić prijeteće poruke slala neposredno nakon što je Šibečanka rodila Višnjićevu kćer

Majka izvanbračne kćeri Gorana Višnjića, 36-godišnja Mirela Rupić javnosti je otkrila sadržaj glasovnih poruka koje je navodno ostavljala Ivana, Višnjićeva supruga. Unatoč tome što je tvrdila da neće zbog vlastite kćeri izlaziti u javnost o detaljima skandala, Mirela Rupić ovo očito nije mogla prešutjeti.

"To tvoje kopile imat će grozno usran život", navodno je glasila jedna od Ivaninih poruka namijenjenih Mireli Rupić. U sljedećoj poruci Ivana grubo predlaže Mireli da dijete da nekome na posvajanje ukoliko mu želi dobro. "Što god da odlučiš napraviti, makni se iz naših života, jer ćeš usrati djetetov život", navodno je prijetila Ivana Višnjić.

Majka male Lane tvrdi da je Ivana Višnjić te poruke slala neposredno nakon što je Šibečanka nakon kratke afere s Višnjićem rodila njegovu kćer.

Mirela Rupić medijima je otkrila kako joj je Višnjićeva supruga mjesecima prijetila te joj ugrozila prve dane s djetetom. Međutim, za navedene optužbe Mirela Rupić nema dokaza.

Goran Višnjić je ipak svojedobno priznao kako su se njegova supruga i ljubavnica čule telefonom ali glumac nije htio precizirati o čemu su i na koji način razgovarale. Samo je rekao da je Ivanina reakcija "tipična za nastalu situaciju".

Dok Mirela Rupić pokušava ponovno okupirati medijsku pažnju, bračni par Višnjić nije se još izjasnio o cijeloj temi. Svoja su razmišljanja zadržali za sebe u Americi jer par od skandala oko Višnjićeve afere nije posjetio Hrvatsku.

Vezane vijesti

Višnjić bio u Hrvatskoj, ali niti ovaj put nije posjetio kćer

Višnjić bio u Hrvatskoj, ali niti ovaj put nije posjetio kćer

Hrvatski glumac Goran Višnjić, koji već neko vrijeme filmsku karijeru gradi u Hollywoodu, sa suprugom Ivanom Vrdoljak i trogodišnjim posvojenim sinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika