22.04.2008. / 17:43

Autor: Tanja Molvarec

EXTRA ZONA

Stefan Lupino optužio Hanu za prostituciju

Portal Index saznaje da je Hana svoje prvo jahačko iskustvo stekla kod Ismeta Bajramovića koji je bio umiješan u jedno ubojstvo za koje je kratko odležao,a lani je čak izazvao i pucnjavu u bolnici

Fotograf Stefan Lupino ne prestaje blatiti svoje bivše sustanare iz showa Farma pa je tako Hanu Hadžiavdagić povezao s prostitucijom, otkriva Index.

Lupino tvrdi da mu iz Sarajeva stižu poruke o tome kako se Hana prodaje za komadiće odjeće s potpisom. Navodno mu je i Hanin dečko, Fuad Backović Deen rekao da je Hana "ljiga".

Lupino Hanu optužuje da je povezana i sa mafijom.

Hana je ostale farmere zadivila svojim znanjem o konjima ali nitko ne zna kako zna toliko o tome kada nije članica nijednog konjičkog kluba u Sarajevu a nema ni konje na svom imanju. Portal Index saznaje da je Hana svoje prvo jahačko iskustvo stekla kod Ismeta Bajramovića koji je bio umiješan u jedno ubojstvo za koje je kratko odležao. Bajramović je bio jedan od sarajevskih ratnih zapovjednika kojeg su Srbi teretili za ratne zločine nad civilima a bosanske vlasti za razne krminalne radnje.

Crne kronike bilježe kako je lani čak izazvao pucnjavu u bolnici gdje je ležao zbog problema sa srcem.

I dok Hana usješno odoljeva ispadanju s Farme, njeno ime se sve više spominje u negativnom kontekstu.


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika