23.04.2008. / 13:15

Autor: Katarina Zorić

VELIKA VETERNIČKA

Provaljeno u vikendicu u kojoj se ubio Korade

Provalnik je nogom oštetio vrata kuće, ali ništa nije ukrao. Pretpostavlja se da je počinitelj provalio u vikendicu iz znatiželje ili obijesti

Nepoznati počinitelj preksinoć je provalio u vikendicu obitelji Truntić u Velikoj Veterničkoj, u kojoj se ubio general Ivan Korade. To je ista kuća iz koje je Korade ubio policajca Marija Kusanića.

Provalnik je nogom oštetio vrata kuće, ali ništa nije ukrao, izvjestila je PU Krapinsko-zagorska. Pretpostavlja se da je počinitelj provalio u vikendicu iz znatiželje ili obijesti.

Naime, nakon Koradevog krvavog obračuna s policijom znatiželjnici svakodnevno obilaze posjed Truntićevih.

Iako sin vlasnika kuće Neven Truntić ne želi ništa komentirati, listu 24 sata potvrdio je da je netko provalio u kuću: "O cijelom slučaju Korade morat ćete razgovarati s nekim koga to manje boli", rekao je Neven Truntić.

Nakon krvave tragedije,Truntićevi su promijenili prozor koji je razbio Korade kad je ulazio i spalili namještaj koji je bio poprskan Koradeovom krvlju.

Vezane vijesti

Osuđeni zbog strijeljanja srpskih zarobljenika

Osuđeni zbog strijeljanja srpskih zarobljenika

Od sedmorice bivših pripadnika 7. gardijske brigade Hrvatske vojske "Pume" optuženih za strijeljanje srpskih ratnih zarobljenika 1995. u akciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika