24.04.2008. / 09:03

Autor: Tanja Molvarec

FRANCUSKA

Vladin dužnosnik orgijao s pet muškaraca

U orgijama koje su trajale cijelu noć i i u kojima je sudjelovalo pet muškaraca jedan od njih, Fabrice Leseur pronađen je mrtav

Jedan od direktora vodeće komercijalne francuske televizije TF1, Patrick Binet uhićen je pod optužbom za ubojstvo tijekom orgija u njegovom stanu.

U orgijama koje su trajale cijelu noć i i u kojima je sudjelovalo pet muškaraca jedan od njih, Fabrice Leseur pronađen je mrtav. Radi se o šefu kabineta francuske ministrice kulture Christine Albanel. Kao uzrok smrti 40-godišnjeg Leseura navodi se prekomjerna doza droge GHB, poznatije kao "droga silovatelja". Uz tu drogu, Leseur je konzumirao kokain i veliku količinu alkohola.

Uz njih dvojicu, u orgijama su sudjelovali i nastavnik u školi, marketinški stručnjak i komercijalist. Uprava TF1 odbila je za medije komentirati ovaj slučaj kao i francusko ministarstvo kulture. Pretpostavlja se da su Binet i Leseur trojicu muškaraca pronašli preko interneta i pozvali ih na orgije.

Leseurovo tijelo pronađeno je u Binetovoj gostinjskoj sobi, a ni dolazak spasilačke ekipe nije više mogao spasiti vladinog dužnosnika.

Nakon zadržavanja u pritvoru, Binet je pušten da se brani sa slobode. Ako bude proglašen krivim za ubojstvo iz nehaja mogao bi dobiti zatvorsku kaznu od tri godine te novčanu kaznu od 45 tisuća eura. Francuske novine Le Journal du Dimanche nazivaju Bineta "najutjecajnijim čovjekom u francuskoj kinematografiji".

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika