25.04.2008. / 09:01

Autor: Tanja Molvarec

NEMA DOKAZA

Ćiro lagao o provali

U Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj prijavljeno je, pak, ukupno pet provala u vikendice u Ćirinom susjedstvu,a jedna od žrtva provalništva je vikendica rukometaša Renata Sulića

Iako popraćena velikom medijskom pažnjom, postoje ozbiljne sumnje da se provala u vikendicu Miroslava Ćire Blaževića u Oštru uopće dogodila. Naime, na samom poprištu događaja nema nikakvih materijalnih dokaza korespondencije s lopovima niti je provala prijavljena policiji.

U Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj prijavljeno je, pak, ukupno pet provala u vikendice u Ćirinom susjedstvu, jedna od žrtva provalništva je vikendica rukometaša Renata Sulića. Na meti se našla i vikendica u kojoj ljetuje SDP-ovac Slavko Linić ali nije ukradeno ništa vrijedno.

Ćiro je portalu sutra.hr u telefonskom razgovoru objasnio da prijavljivati provalu "nije njegov običaj". Blažević je prije nekoliko dana tvrdio da se s lopovima dopisivao i da im je u poruci objasnio gdje se nalazi ključ kako mu ne bi razbili vrata. Međutim, niti ključ niti pismo nisu ispred kuće gdje ih je poznati trener navodno ostavio. Ključeve kuće ima jedna susjeda koja povremeno provjerava da li je sve u redu ali nije dobila nikakva uputstva da preda ključeve provalnicima.

"Pismo tek planiram napisati", rekao je Ćiro. No čini se da ima visok prag tolerancije kada je u pitanju provaljivanje u njegovu vikendicu jer je navodne provalnike i branio riječima da se radi o djeci koja su samo prespavala u njegovu krevetu i uzela jednu trenirku. Ćirini susjedi u Oštru potvrdili su da je provaljeno u jednu od njegovih vikendica ali onu manju koja se nalazi dvadesetak metara dalje, uz samo more. U medijima Blažević nije spominjao tu provalu, a na pitanje zašto, odgovorio da nije niša ukradeno već je samo razbijeno jedno ogledalo.

U većoj vikendici Blažević ima neke vrijedne slike no njih nitko nije dirao.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika