28.04.2008. / 10:13

Autor: Tanja Molvarec

Umu Thurman proganja duševni bolesnik

Tijekom policijskog ispitivanja osumnjičeni Jordan je detektivima izjavio da je, kada god bi glumica s filmskog platna pogledala u kameru, osjećao da je taj pogled njemu upućen, pa bi osjetio veliku povezanost

Slava i popularnost glumici Umi Thurman donijeli su i stres, kada ju je duševno bolesni obožavatelj počeo proganjati putem e-maila. Jack Jordan uhićen je u listopadu 2007. godine nakon što je protiv njega podignuta optužnica jer već dvije godine šalje poruke glumici i njenom ocu govoreći koliko je zaljubljen u nju.

Poslao je i nekoliko poruka u kojima se žali da je prisilno hospitaliziran u duševnu bolnicu, gdje su ga bez njegove volje prisiljavali na uzimanje lijekova. Tijekom policijskog ispitivanja Jordan je detektivima izjavio da je, kada god bi glumica s filmskog platna pogledala u kameru, osjećao da je taj pogled njemu upućen, pa bi osjetio veliku povezanost.

Odvjetnici Ume Thurman najavili su da glumica neće prisustvovati suđenju jer Jordana smatra potencijalno opasnim. Jordanu je dijagnosticirana shizofrenija i bipolarni poremećaj, a u procesu se brani sa slobode uz plaćenu jamčevinu od deset tisuća dolara. Uskoro će porota moći čuti i njegovo svjedočanstvo.

Negodovanje oko cijelog slučaja pokazuje i Uma Thurman koja izbjegava situacije da se s osumnjičenim sretne uživo.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika