29.04.2008. / 16:44

Autor: Tanja Molvarec

RIO DE JANEIRO

Ronaldo napao transvestita?

Ronalda je policiji prijavio Andre Albertina koji tvrdi kako ga je nogometaš pokušao drogirati, a potom je i nasrnuo na njega

Brazilska nogometna zvijezda Ronaldo završio je na policiji nakon što je navodno proveo noć u jednom hotelu u Rio de Janeiru s trojicom transvestita. Napadač Milana optužen je za napad i pokušaj drogiranja jednog od njih.

Policiji ga je prijavio Andre Albertina koji tvrdi kako ga je Ronaldo pokušao drogirati, a potom je i nasrnuo na njega. Ronaldo je sve optužbe odbacio izjavivši da je u cijeloj priči jedina žrtva on jer ga je trojka pokušala ucijeniti zatraživši 50 tisuća dolara. Policija istražuje cijeli slučaj, a prema riječima inspektora Carlosa Augusta Noguiere izjave Ronalda su mnogo bliže istini.

Ronaldo je trenutno u domovini gdje se oporavlja od operacije koljena. Llječnici su zadovoljni njegovim oporavkom i najavljuju njegov povratak već u rujnu. Nakon operacije u Parizu, prve prognoze su govorile o najmanje devet mjeseci oporavka ali izgledniji je Ronaldov povratak već sljedeće sezone.



Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika