02.05.2008. / 15:23

Autor: Tanja Molvarec

TAJNO VJENČANJE

Mariah Carey pred oltarom

Na internetskoj stranici časopisa Latina može se pročitati da je prsten, koji je reper Cannon poklonio Mariah Carey, koštao 2, 5 milijuna dolara

Američka pjevačica Mariah Carey rekla je sudbonosno da svom dečku glumcu i reperu Nicku Cannonu s kojim je u vezi tek nekoliko tjedana. Vijest o navodnom vjenčanju dvoje glazbenika prenio je The New York Post.

List prenosi i kako se par vjenčao u tajnosti i to samo u krugu obitelji i prijatelja u kući Mariah Carey u Eleutheri. Na internetskoj stranici časopisa Latina može se pročitati da je prsten koji je Cannon poklonio Mariah koštao 2, 5 milijuna dolara.

Podaci o vjenčanju još nisu službeno potvrđeni jer su predstavnici za medije navodnog bračnog para bili nedostupni.

No ono što je poznato je činjenica da je Cannon 11 godina mlađi od Mariah Carey kojoj je 38 godina. Cannon nije dosada imao nekih zapaženijih filmskih nastupa. Glumio je u filmovima Drumline i Shall We Dance?, a 2003. izdao je album koji nije prošao zapaženo izvan granica SAD-a.

Par se navodno upoznao dok je Cannon režirao vdeo spot za njezin zadnji singl "Bye, Bye". Mariah Carey iza sebe ima jedan propali brak, kojeg su mediji već secirali do najsitnijih detalja - 1990. godine udala se za direktora Columbia Recordsa Tommyja Mottolu, nakon čega je krenuo njezin vrtoglavi put prema vrhu svjetske glazbene scene. U braku su proveli sedam godina, a Mariah je nakon razvoda ostala u istoj diskografskoj kući i, prema vlastitom priznanju, "godinama trpjela prikriveno zlostavljanje". Iako je o Mottoli govorila u brojnim intervjuima, tek mu je na novom albumu "E=MC2" posvetila pjesmu - "Side Effects" u kojoj progovara o "zlatnom kavezu u kojem je godinama živjela".

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika