03.05.2008. / 14:19

Autor: Katarina Zorić

KRVOLOČNI NAPAD U SOLINU

Stafordski terijer nasmrt izgrizao čovjeka

Vlasnik psa je Stipin prijatelj koji se trenutno nalazi na putu u Italiji. Nesretnom je Vučiću bio povjeren na čuvanje i on ga je cijelo vrijeme držao u kavezu

Krvloločni pas pit bul jutros je u Solinu usmrtio 76-godišnjeg Stipu Vučića koji mu je davao hranu, piše Večernji list. Pas se u tom trenutku nalazio u kavezu.

Vlasnik psa je Stipin prijatelj koji se trenutno nalazi na putu u Italiji. Nesretnom je Vučiću bio povjeren na čuvanje i on ga je cijelo vrijeme držao u kavezu.

Pit bul je Vučiću zadao nekoliko ugriza nakon čega je muškarac preminuo. Budući da je bio srčani bolesnik, još uvijek nije poznato je li smrt nastupila zbog zatajenja srca uslijed šoka ili je Vučić iskrvario od zadobivenih ozlijeda.

Policija je krvoločnog psa odvela s mjesta događaja i zasad nije poznato je li pit bul usmrćen.

Susjedi tvrde kako se vlasnik psa trenutno nalazi u Italiji te je o životinji brinula žrtva. 'Vidjela sam ga mrtvog', ispričala je susjeda za Novu TV. 'Oko njega je bila lokva krvi. Bio je dobar čovjek. Volio je puno raditi. Uvijek je bio u pokretu', rekla je.

Članovi muškarčeve obitelji ne dopuštaju pristup novinarima na mjesto nesreće, a jedan od njih je čak fizički nasrnuo na jednog medijskog djelatnika.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u Zagrebu je pit bul zaklao maltezera te ugrizao njegovu vlasnicu. Ta je nesreća iznova pokrenula javnu raspravu o agresivnosti pit bulova.

Vezane vijesti

Video: Pas koji se panično boji Julije Roberts

Video: Pas koji se panično boji Julije Roberts

Popularna američka glumica Julia Roberts oduševljava svoje obožavatelje diljem svijeta. No, da njena karakteristična velika usta i prodorne oči mogu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika