10.05.2008. / 18:17

Autor: Tanja Molvarec

Death Valey

Iskapanjem ranča u potrazi za ostacima Mansonovih žrtava

U veljači je tim stručnjaka obišao ranč Death Valey i tamo su pronašli najmanje dvije lokacije koje bi mogle biti tajne grobnice u kojima se nalaze ostaci tijela nekih žrtava

Ranč Death Valey u kojem se skrivao višestruki ubojica Charles Manson, mogao bi skrivati tijela nekih njegovih žrtava. Tako barem misli šerif okruga Inyo Bill Lutze koji je dopustio istraživačima da započnu s kopanjem pješčanog tla ne bi li otkrili ostatke ljudskih kostiju.

U veljači je tim stručnjaka obišao ranč Death Valey i tamo su pronašli najmanje dvije lokacije koje bi mogle biti tajne grobnice u kojima se nalaze ostaci tijela nekih žrtava. Iskopavanje će trajati četiri dana. Zaposlenici National Park Servicea izjavili su da će ranč, koji se nalazi unutar Nacionalnog parka u planinskom lancu Panamint, biti zatvoren u toku ova četiri dana "kako bi se zaštitio integritet istražnog postupka".

Istraživači su završili četiri vrste testova na pet lokacija ranča i pronašli su dokaze koji bi mogli upućivati na ostatke ljudskih tijela na jednoj od lokacija”, rekao je Lutze.

Manson i nejgovi sljedbenici sklonili su se na ranč nakon što su na okrutan način 1969.godine ubili trudnu glumicu Sharon Tate i njezinih sedam prijatelja. Svi su počinitelji zločina uhvačeni i uhićeni, a Manson služi doživotnu kaznu zatvora.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika