13.05.2008. / 08:54

Autor: Tanja Molvarec

ROČIŠTE ODGOĐENO

Šeks i Letica se pomirili nakon 11 godina svađe

Ova dvojica političara svoje su razmirice doveli pred sud 1997. jer je Šeks odlučio tužiti Leticu za klevetu i izazivanje duševnog bola te povredu ugleda i časti

Nakon više od 11 godina sudskog sporenja i brojnih prepirki na saborskim sjednicama, Vladimir Šeks i Slaven Letica odlučili su se pomiriti čemu svjedoči i odgoda jučerašnjeg ročišta na Općinskom građanskom sudu,. Ni na prvom ročištu koje je zakazano se nisu pojavili niti tužitelj ni tuženik.

Ova dvojica političara svoje su razmirice doveli pred sud 1997. jer je Šeks odlučio tužiti Leticu za klevetu i izazivanje duševnog bola te povredu ugleda i časti. Tada je tražio 70 tisuća kuna jer je patio od nesanice a morao je i često uzimati i tablete za smirenje.

Naime, Letica je u intervjuu za emisiju "Odnevi" televizijske kuće RTV Slovenije izjavio da Vladimir Šeks nije "izbacio" Slovence i Bošnjake iz hrvatskog Ustava jer "on kad se napije teško zna gdje je Slovenija, a ni gdje je Makedonija".

Ipk, Letica je ponudio Šeksu svoju ispriku. "Ja sam mu se na prvoj sjednici Sabora još 2003. javno ispričao. On je tada moju ispriku javno prihvatio. Tada je i obećao da će tužbu povući", rekao je Letica.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika