16.05.2008. / 12:12

Autor: Nina Tomljanović

Rusija

Putinov stranački kolega Topolov priznao da se godinama drogirao

Vladajuća stranka Ujedinjena Rusija inače se zalaže za obiteljske vrijednosti i zdravi životni stil a među članovima stranke nalaze se brojni sportaši i ličnosti iz javnog života

Ugledni član vladajuće stranke Ujedinjena Rusija ruskog premijera Vladimira Putina u intervjuu objavljenom jučer je priznao da je konzumirao kokain i uzimao tablete ecstasy. "Najgori period sada je prošao i sretan sam što sam ojačao vlastitu volju da se borim protiv ovisnosti o drogama", izjavio je 22-godišnji pop pjevač Vlad Topalov za popularne dnevne novine Moskovsky Komsomolets, prenosi Reuters.

Vladajuća stranka Ujedinjena Rusija inače se zalaže za obiteljske vrijednosti i zdravi životni stil a među članovima stranke nalaze se brojni sportaši i ličnosti iz javnog života.

Topalov, plavokosi ljubimac žena i jedan od najpoznatijih ličnosti u prokremeljskom pokretu mladih vrlo je popularan među tinejdžerkama u Rusiji.

Jedan aktivist mladih Ujedinjene Rusije za radiostanicu Eho Moskve je izjavio kako bi čelnici stranke zbog intervjua mogli mladog pjevača izbaciti iz stranke.

Topalov je izjavio da je doživio privremeno zatajenje rada bubrega, razišao se s ocem, i da je njegovo konzumiranje droga bio razlog za prekid popularnog pjevačkog dueta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika