17.05.2008. / 11:51

Autor: Tanja Molvarec

Medijsko iskorištavanje slučaja Fritzl

Filmaši nude 12,5 milijuna eura za životnu priču Elisabeth Fritzl

Osim bitke za prvi intervju s Elisabeth Fritzl, bitka se vodi i za prvu zajedničku fotografiju Elisabeth s njenom djecom. Tako se pojavila i informacija da je početna vrijednost te obiteljske fotografije milijun funti, odnosno 1,25 milijuna eura

Za filmska prava na ekranizaciju stravične životne priče Elisabeth Fritzl koju je otac više godina zlostavljao psihički i fizički, bore se filmaši u Hollywoodu, piše Index. Oni smatraju da bi film o ocu koji je dva i pol desetljeća zlostavljao svoju kćer te joj napravio sedmero djece mogao srušiti sve rekorde gledanosti.

Osim bitke za prvi intervju s Elisabeth Fritzl, bitka se vodi i za prvu zajedničku fotografiju Elisabeth s njenom djecom. Tako se pojavila i informacija da je početna vrijednost te obiteljske fotografije milijun funti, odnosno 1,25 milijuna eura.

I dok svijetom kruže informacije prema kojima bi Elizabeth Fritzl na svojoj priči mogla zaraditi i do 12,56 milijuna eura, ova se 42-godišnjakinja oporavlja u austrijskoj klinici. Na adresu njenog odvjetnika Christophera Herbsta stigli su i rukopisi dviju knjiga koje su neki autori već htjeli napisati o slučaju.

Elisabeth Fritzl je oslobođena iz podruma obiteljske kuće u travnju ove godine nakon 24 godine zatočeništva. Ocu je rodila sedmero djece, a jedno od njih je nakon rođenja umrlo.


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika