17.05.2008. / 12:17

Autor: Tanja Molvarec

Zadar

Nestao 21-godišnjak

Frane Čirjak je visok 180 centimetara, a zadnje je viđen odjeven u sportsku trenirku. Policija je pozvala građane da moguće obavijesti o njegovu kretanju jave u najbližu policijsku stanicu

Nakon što je prije nekoliko dana jedan 23-godišnjak nestao blizu Svetog Filipa i Jakova, policijska uprava je izvijestila o još jednom slučaju nestalog mladića. Naime, jučer je prijavljen nestanak 21-godišnjeg Frane Čirjaka koji, nakon što je napustio obiteljsku kuću u Rašteviću kod Benkovca, više nije viđen.

Nakon dojave o nestanku mladića policija je obavila pretragu terena s psom tragačem, uz pomoć mještana. Potraga je prekinuta sinoć poslije 21 sat, a nastavljena je jutros oko 6,30 sati, kada su se policiji i mještanima priključili pripadnici Gorske službe spašavanja.

Frane Čirjak je visok 180 centimetara, a zadnje je viđen odjeven u sportsku trenirku. Policija je pozvala građane da moguće obavijesti o njegovu kretanju jave u najbližu policijsku stanicu.

Policijska uprava zadarska također nema još nikakve informacije o 23-godišnjem Borisu Mrkiću iz Sikova u općini Sv. Filip i Jakov, koji je 12. svibnja otišao svojim automobilom "renault cliom" iz obiteljske kuće i od tada mu se gubi svaki trag. Visok je oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, plavih očiju, kratke svijetloplave kose, obučen je bio u crnu košulju kratkih rukava, plave traperice i tenisice.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika