18.05.2008. / 12:11

Autor: Tanja Molvarec

Zadar

Nastavlja se potraga za nestalim mladićima

Pretražuje se u Nadinu, Biljanima Donjim, Korlatu. Uzletio je i helikopter. Gorska služba spašavanja, policijske snage, psi tragači, mještani pretražuju svaki grm toga kraja

Policija i dalje traga za dvojicom nestalih mladića iz zadarskog zaleđa. Nakon što je prošlog tjedna nestao 23-godišnji Boris Mrkić, prije dva dana iz obiteljske kuće nestao je 21-godišnji Frane Čirjak. Prema podacima iz policije, mladići se nisu poznavali te nestanci nisu povezani.

I jutros je nastavljena intezivna potraga za nestalim mladićima, javlja HRT. Pretražuje se u Nadinu, Biljanima Donjim, Korlatu. Uzletio je i helikopter. Gorska služba spašavanja, policijske snage, psi tragači, mještani pretražuju svaki grm toga kraja. Obližnji repetitor locirao je na nepreglednom terenu mobitel Frane Čirjaka. Iako to nije najpouzdaniji trag, jedini je koji policija zasad ima. Inače, dvadesetjednogodišnji Frane Čirjak baš ovih dana našao je prvi ozbiljniji posao. Odradio je svoj prvi radni dan u jednom trgovačkom centru. Po mjestu se priča kako je zbog posla bio pod stresom. Frane je visok je oko 180 centimetara, smeđe kose i očiju, posljednji put kada je viđen bio je odjeven u sportsku odjeću.

Kod potrage za Borisom Mrkićem još teža situacija. Policija nema gotovo nikakav trag. U nedostatku informacija već su počele kolati priče da je mladić bio sklon kocki. No, otac kaže da za taj njegov porok nije znao. "Ja mislim da je on zatočen" , rekao je Borisov otac za Dnevnik. Boris Mrkić je svjetlije kose i očiju i mršavije građe. Inače, kako se još u ponedjeljak uputio u Zadar kupiti hladnjak u srebrnom Renaultu Cliu, policija moli pomoć građana pri lociranju automobila jer bi im to itekako pomoglo u istrazi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika