19.05.2008. / 11:38

Autor: Tanja Molvarec

Potraga za nestalim mladićima

Ronioci pronašli mrtvo tijelo

U policiji još nisu mogli potvrditi identitet pronađene osobe, a u tijeku je očevid te su na terenu županijski istražni sudac i zamjenik županijskoga državnog odvjetnika

Nakon što su ronioci Interventne postrojbe šibenske policije nastavili potragu za nestalim 23-godišnjakom Borisom Mrkićem, malo poslije devet sati pronađeno je jedno mrtvo tijelo te osobni automobil, potvrdila je šibensko-kninska Policijska uprava.

U policiji još nisu mogli potvrditi identitet pronađene osobe, a u tijeku je očevid te su na terenu županijski istražni sudac i zamjenik županijskoga državnog odvjetnika. U policiji ističu kako su sinoć poslije 22 sata primili dojavu građanina koji je pored Šibenskog mosta vidio branik osobnog automobila sa zadarskim registracijskim oznakama.

Policija je odmah izišla na teren te su u suradnji sa šibenskim vatrogascima i Gorskom službom spašavanja pretražili teren ispod mosta i oko njega.

Pronađene su obje registracijske oznake te ukrasni poklopac s kotača automobila, a provjerom je utvrđeno da su pločice pripadale 23-godišnjem mladiću sa zadarskog područja za kojim traga policija.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika