21.05.2008. / 15:57

Autor: Tanja Molvarec

Norijada

Pet maturanata završilo u bolnici a dvoje privedeno

Iako je gradonačelnik Bandić za njih namijenio slavlje na Bundeku, dio maturanata se ipak uputio na Jarun

Ni loše vrijeme nije pokvarilo raspoloženje ovogodišnjoj generaciji maturanata koji nisu propustili ni kupanje u Manduševcu. No, bilo je i onih ozlijeđenih pa su tako neki uganuli zglob a pet je maturanata završilo u bolnici, prenosi Nova TV. I ove godine se bacalo brašno iako su neki maturanti tvrdili im brašno ne treba.

Okupljanje na Trgu bana Jelačića nadzirale su policijske snage, a iako je Grad poslao naputak ravnateljima srednjih škola da maturanti uplate novac, namijenjen alkoholu, brašnu i sličnom, na račun Udruge za školovanje pasa vodiča, alkohola se maturanti nisu bili spremni odreći.

Ove godine policija nije imala previše posla. Bilo je samo nekoliko manjih intervencija a dvoje maturanata je privedeno zbog paljenja baklji.

Nekoliko tisuća maturanata, u pratnji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i policije koja je privremeno zatvorila promet, s glavnog gradskog trga organizirano je krenulo prema Bundeku gdje je za njih u prigodnom šatoru do večeri pripremljen zabavni program.

Na Bundeku su za maturante postavljeni štandovi s hranom i sokovima, a kako su najavili iz Gradskog poglavarstva, od maturanata očekuju dostojanstveno i odgovorno ponašanje bez alkohola i boca.
Iako je gradonačelnik Bandić za njih namijenio slavlje na Bundeku, dio maturanata se ipak uputio na Jarun.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika