26.05.2008. / 10:56

Autor: Petra Horvat

Zagreb

'C'est is the best'

Dvanesti po redu ulični festival 'C'est is the best' koji organiziraju Kraljevi ulice održati će se od 2. do 8. lipnja na 5 pozornica u središtu Zagreba

Međunarodni multimedijalni festival uličnih zabavljača 'C'est is the best' i ove će godine zagrebačku publiku zabavljati sa pozornica smještenih u središtu grada. Festival će se održati od 2. do 8. lipnja, a ugostiti će umjetnike i zabavljače iz Njemačke, Argentine, Australije, Italije, Velike Britanije, Irske, Srbije, Švedske, Šoanjolske, Portugala, Rusije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske koji će izvesti oko 300 sati festivalskog programa.

Organizatori festivala 'Kraljevi ulice' najavljuju puno lijepe glazbe, strane i domaće ulične performere, alternativna kazališta, dječje programe, otkačene sportske programe, ulične svirače, likovne instalacije i likovna događanja.

U glazbenom dijelu programa organizatori su najavili nastup izvođača kao što su grupa Elemental, Šajeta, Zoran Predin i drugi, a na Jazz pozornici će nastupiti: Maja savić, Kvintet Dinka Stipaničeva, Jewsers, Karlo Slavikovski Trio i Three For Swing.

Na 'Strossmartru' će posjetitelji svaku večer moći pogledati koncert urbanih bendova ili pogledati film u sklopu 'Štros film festivala', a tradicionalno će se održati i 'Zagrebancije' na kojima će se izabrati najbolji zagrebački gemišt, najbolji zagrebački pas mješanac, izbor najbolje zagrebačke planinarske pjesme, a proslaviti će se i polovica Nove Godine u Zagrebu.

Namjera organizatora je ponukati ljude da izađu na gradske ulice i trgove i uživaju te poručuju: "Izađite van da biste bili doma!".

Možete pogledati promotivni video festivala, a za sve dodatne informacije posjetite stranicu www.kraljeviulice.com

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika