26.05.2008. / 18:28

Autor: Nina Tomljanović

Dream House

Kabinet Čudesa za oslobađanje kreativnosti

Povodom otvorenja, centar Dream House koji je smješten u u dvorani "Meduza" u Voćarskoj 7, 31. svibnja od 15 do 19 sati organizira prodajni sajam mladih umjetnika različitih vizija Kabinet Čudesa i dvije besplatne radionice: radionicu stripa by Komikaze i šivateljsku radionicu recikliranja koje će se održati 31. svibnja te predavanja i mini ogledne radionice za predstavljanje programa centra 7. i 8. lipnja.

Riječ je o programu koji predstavlja Dream House, centar za promicanje inicijative i stvaralaštva, kako bi ljudi aktivno sudjelovali u svome životu i realizirali svoje životne snove, stvarajući tako život koji zaista vole.

Program koji Dream House predstavlja nudi niz radionica. Tako će se primjerice na radionici Slikam je sada koju vodi Andrea Weiss Sadeh održati dvosatni glazbeno/likovni doživljaj za odrasle koji se žele prisjetiti sreće stvaralaštva kada su bili djeca.

Za one koji se žele prestati sakrivati i sramiti sebe na način da zarone ispod svoje površine maski i upoznaju svoju jedinstvenost i ljepotu, održat će se radionica pod nazivom Priča o tebi koju vodi Zvjezdana Dragojević.

U Grupi podrške Success team, koju vodi Andrea Krkač svrha je međusobno se inspirirati i pružiti podršku kako bismo iskopali životne snove iz mraka, usudili ih se realizirati te kreirali onakav život kakav ćemo voljeti.

Posljednja radionica je također grupa podrške Express Yourself, koja otvara put oslobađanja kreativnosti za sputane umjetnike koji ili žive od umjetnosti ili samo u njoj žele uživati kroz hobije. Radionicu vodi Andrea Krkač.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika