30.05.2008. / 16:23

Autor: Tanja Molvarec

Supruga Jennifer Butler optužuje:

"Bill Murray je svojim agresivnim ponašanjem uništio naš brak"

U dokumentima o službenom razvodu Jennifer Butler otkriva da je Murray redovito napuštao njihov dom bez objašnjenja te putovao u druge zemlje, gdje se u privatnosti, ali i javnosti, upuštao u seksualne veze

Billa Murraya, američkog glumca, supruga Jennifer Butler optužila je za zlostavljanje, nemarno ponašanje te za ovisnost o marihuani i alkoholu, zbog čega je nakon 11 godina braka predala zahtjev za razvod od poznatoga glumca.

Zahtjev je predan 12. svibnja u Charlestonu u Južnoj Karolini iako par ne živi zajedno već godinu dana otkako se Jennifer s njihova četiri sina preselila u drugu kuću. Dokumenti o službenom razvodu tek su ovih dana “isplivali” u javnost, a u njima kostimografkinja otkriva detalje iz svojega braka. U njima tvrdi da je Murray redovito napuštao njihov dom bez objašnjenja te putovao u druge zemlje, gdje se u privatnosti, ali i javnosti, upuštao u seksualne veze. Također navodi da ju je u studenome 1997. udario u lice te da je svojim nasilnim, agresivnim i nekontroliranim ponašanjem uništio njihovu bračnu vezu.

Odvjetnik 57-godišnjega glumca javnosti je otkrio da se Murray “osjeća vrlo tužno zbog raspada braka”, no nije htio komentirati optužbe koje je iznijela Jennifer Butler. Iako je par prije vjenčanja potpisao predbračni ugovor, glumac je pristao majci svoje djece isplatiti sedam milijuna dolara u roku od 60 dana od finaliziranja razvoda.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika