01.06.2008. / 12:22

Autor: Jelena Badovinac

Extra zona

Vanja Rupena: "Jako sam zaljubljena i nadam se da ću se uskoro udati"

Za razliku od Nine Morić, druga voditeljica na prošlotjednom HRF-u Vanja Rupena u Opatiju nije stigla privatnim avionom, već vlastitim autom. Iako je tijekom sva tri dana, uključujući i tiskovne konferencije te probe uoči završne večeri, bila okružena dvojicom tjelohranitelja, Vanja se ponašala kao obična djevojka iz susjedstva, a ne kao, s pravom ćemo reći, jedna od naših najuspješnijih manekenki sa svjetskom karijerom. Tom 30-godišnjem modelu angažman na HRF-u bio je prvi voditeljski zadatak u Hrvatskoj, no ne i prvi u karijeri. Vanja naime već godinu dana na Berlusconijevoj televiziji Canale 5 vodi emisiju “Ciao Darwin”, a prije nekoliko mjeseci počela je voditi i mozaičnu emisiju “Markette” koja je puno ozbiljnijeg sadržaja od onog u “Ciao Darwin”.
EXTRA: Zašto većina manekenki odluči postati voditeljica?
- Pa ne znam je li to baš tako, ali donekle imate pravo. Možda zato što su lijepe i imaju više kontakata nego neka druga djevojka koja nije poznata pa lakše dobiju angažmane. Evo, konkretno za vođenje HRF-a nazvao me direktor Jure Hrvačić i ja sam pristala. Vjerujem da u Hrvatskoj ima puno drugih djevojaka koje bi to - sigurna sam - odlično odradile, ali nemaju priliku.
EXTRA: Jeste li, kad ste saznali za angažman, nazvali Ninu Morić i konzultirali se s njom o tome što ćete primjerice obući za završnu večer?
- Nisam. Znate, Milano je veliki grad i svaka od nas ima svoje obveze. Kad se sretnem s Ninom na nekoj reviji ili u restoranu, mi popričamo, ali ne družimo se jer svaka ima svoj krug ljudi.
EXTRA: Zadnjih godinu dana bavite se voditeljskim poslom. Znači li to da je manekenstvu došao kraj?
- Pa nije još došao kraj, ali htjela sam iskoristiti svoje ime u neke druge svrhe. Moda je danas jako pala i na naslovnicama pojedinih magazina više nisu manekenke nego glumice, starlete i voditeljice. Moja želja je zapravo baviti se glumom i na najboljem sam putu da to i ostvarim.
EXTRA: Imate li već ponuda?
- Ponude postoje, ali ne potpisujem nikakve ugovore dok neću biti posve sigurna da je to ono što želim.
Više u novoj Extri

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika