02.06.2008. / 12:43

Autor: Tanja Molvarec

Austrija

Natascha Kampusch u svom talk showu ugostila Laudu

Kampusch je svoj razgovor s bivšim vozačem Formule 1 Niki Laudom započela pitanjem kako se osjeća kao prvi gost u njenom showu na što je on odgovorio da mu je gostovanje u emisiji bio svojevrstan izazov

Natascha Kampusch, žrtva Austrijanca koji ju je osam godina držao u zatočeništvu, sinoć je održala svoj prvi talk show sa bivšim vozačem Formule 1 Niki Laudom, piše list The Independent. Taj 40-minutni show pod nazivom Natascha Kampusch upoznaje... emitiran je na austrijskoj privatnoj televiziji Puls4. "Toliko je toga pisano o meni. Sada ja imam priliku odlučivati o sadržaju", rekla je Natascha Kampusch u najavi za svoju emisiju.

Kampusch je svoj razgovor s Laudom započela pitanjem kako se osjeća kao prvi gost u njenom showu na što je on odgovorio da mu je gostovanje u emisiji bio svojevrstan izazov. Lauda je kratko prepričao svoje iskustvo kada je u nesreći zamalo izgubio život. Pričao je o svojoj ljubavi prema životu i otkrio publici da je jednom prepisao esej za školu. Tada je Lauda počeo intervjuirati domaćicu showa.

Natascha Kampusch imala je deset godina kada ju je na ulici Beča oteo Wolfgang Priklopil i držao je u zatočeništvu punih osam godina. Nakon što je uspjela pobjeći, njen otimač je počinio samoubojstvo. Natascha je Laudi otkrila da se još uvijek bori sa sjećanjima na dane zarobljeništva. Na Laudino pitanje što bi voljela raditi tijekom godine, Natascha Kampusch je kratko odgovorila da bi voljela svašta još isprobati. No, nije precizirala što će to biti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika