03.06.2008. / 15:03

Autor: Tanja Molvarec

Osijek

U Dravi pronađen nestali 15-godišnjak

Gotovo se pet dana nije znalo gdje je tijelo nesretnog dječaka, koji je u petak u 9.50 sati zaplivao Dravom, pred očima sestre Darije i njezina dečka

Policija je jutros u Dravi pronašla tijelo 15-godišnjaka koji je nedavno nestao u blizini osječke Kožare. "Tijelo utopljenika slučajno je u Dravi zamijetila posada vojnog vozila koje je plovilo na devetom kilometru Drave, između Sarvaša i Nemetina. S obzirom na to da je plovilo veliko, nisu mu se mogli približiti, nego su odmah pozvali policiju, koja ga je iznijela na obalu", kažu u PU osječko-baranjskoj.

Pronađeni je utopljenik, naime, mlađe dobi i imao je na sebi samo kupaće gaćice. Voda je tijelo15-godišnjaka odnijela čak osam kilometara od mjesta utapanja. Gotovo se pet dana nije znalo gdje je tijelo nesretnog dječaka, koji je u petak u 9.50 sati zaplivao Dravom, pred očima sestre Darije i njezina dečka. Jedno su se vrijeme dovikivali, no kad se Ivan više nije pojavljivao na površini, sestra je pozvala policiju.

Obitelj je, pak, policiji zamjerala što su ronioci započeli potragu tek šest sati nakon dojave nestanka. U policiji kažu da je to bila normalna procedura jer nitko nije vidio utapljanje. Moralo se, stoga, najprije provjeriti je li dječak možda izašao iz rijeke i otišao kući, na obližnje igralište ili kafić.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika