14.07.2008. / 11:00

Autor: Jelena Badovinac

Izazovan fotosession

Nikolina Pišek: Moje vruće ljeto

Voditeljica je Extrinoj fotografkinji Mateji Vrčković pozirala na ekskluzivnom fotosessionu u Hookah baru u Vodicama, a u pauzama snimanja otkrila je detalje ljubavne veze s roniocem na dah Kristijanom Curavićem, s kojim ovo ljeto slavi prvu godišnjicu veze

Nikolina Pišek bila je prošlog vikenda najveća atrakcija na Extrinu fotosessionu u Hookah baru u Vodicama. Dok smo radili ovo ekskluzivno snimanje, neki od posjetitelja poželjeli su i sami zabilježiti uspomenu sa snimanja atraktivne voditeljice pa su preko ramena naše fotografkinje Mateje Vrčković snimali mobitelom. Nikolina Pišek na snimanje je kasnila sat vremena zbog golemih gužvi prošle subote pa joj je tako, umjesto pola sata, od Zadra do Vodica trebalo sat i pol. No, ona se - kako kaže - naviknula na ljetne gužve jer svakog vikenda dolazi u posjet svojem dečku Kristijanu Curaviću, svjetskom prvaku u ronjenju na dah koji u Zadru ima jedan od svoja četiri ronilačka kluba. 

"Kristijan je cijele zime u Zagrebu pa se ja moram prilagoditi ljeti i dolaziti čće tamo gdje je on, što mi ne pada teško jer je ipak ljeto i svi volimo biti na moru. Već godinama nisam bila na godišnjem, no ove godine sam ipak odlučila uzeti nekoliko slobodnih dana i odmoriti se daleko od svega. Kao destinaciju smo izabrali Portugal, jer ga još nisam posjetila, i provest ćemo tamo desetak dana jer Kristijan ne može dulje ostati zbog posla", kaže Nikolina Pišek te dodaje kako se ove godine - iako je često na moru - okupala tek nekoliko puta. 

CIJELI INTERVJU I CIJELI FOTOSESSION U TISKANOM IZDANJU

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika