22.09.2008. / 11:05

Autor: Ružica Đukić

Trudna djevojka Roberta Ferlina

Televizijski i radijski voditelj Robert Ferlin krajem godine će još jednom postati otac. Suzi Petričić, ravnateljica Parka prirode Učka u Lovranu s kojom je Ferlin održavao vezu, kako se govori u riječkim gradskim kuloarima, u šestom je mjesecu trudnoće.

U telefonskom razgovoru za Extru, Ferlin je rekao samo kako takve navode ne želi komentirati. Buduća majka Suzi Petričić ipak je bila malo razgovorljivija: “Morat ću vas razočarati i reći vam da to ne želim komentirati. To je moj privatni život koji ne želim dijeliti s javnosti. Ali, i u našem parku Učka ima mnogo tema o kojima možemo razgovarati”, rekla je Suzi kojoj smo rekli kako ćemo o tim temama razgovarati nakon njezina porodiljnog dopusta.

Navodno je upravo to što je Suzi Petričić ostala trudna bio jedan od razloga zbog kojeg su se odnosi između televizijskog voditelja i mlade ravnateljice promijenili. Naime, govori se da Ferlin nije želio još jednom postati otac. On iz prvog i jedinog braka već ima dvoje djece, sina i kćer. Budući da nerado govori o svom privatnom životu i ženama s kojima je bio u vezi, a tako i o bivšoj supruzi, malo toga se zna. Poznato je tek da je bio u petogodišnjoj vezi s voditeljicom Barbarom Kolar. Iako su mnogi njihovu vezu opisivali kao jako turbulentnu i prepunu svađica, s druge strane, mnogi su vjerovali kako bi se zbog Barbare zavodnik Ferlin mogao ponovno smiriti u braku

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika