07.10.2008. / 22:43

Autor: Marko Biočina

Posljedica Hodakovih optužbi

Alica Petrač zatražila da se spriječi javni linč nedužnih ljudi

Nakon što je Zvonimir Hodak u svojoj izjavi za HTV neizravno za smrt svoje kćerke Ivane optužio Hrvoja Petrača, Petračeva supruga Alica oko 19 sati je došla u policijsku postaju i tamo izjavila kako se zbog Hodakovih izjava ne osjeća sigurno. 

Pozvala je policiju da utječe na sve one koji javno istupaju vezano za slučaj ubojstva Ivane Hodak tako da svojim izjavama ne podgrijavaju vatru i ne pozivaju na javni linč nedužnih ljudi.

U policiji se zadržala oko sat vremena, nakon toga je otišla kući. Alica Petrač je također napisala javno pismo u kojem je zamolila da se članove njezine obitelji ne povezuje s ubojstvom Ivane Hodak.

Podsjetimo, ranije danas je otac ubijene Ivane Hodak, odvjetnik Zvonimir Hodak u intervjuu za HTV izjavio kako je njegova kćer ubijena jer se naručitelj “bojao da bi ona, s obzirom na to da je bila u vezi s odvjetnikom koji joj je mogao ispričati činjenice ili dati dokumente, mogla to proslijediti njemu”, ciljajući pritom na činjenicu da je njegova kćer bila u ljubavnoj vezi s Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

Vezane vijesti

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Politolog Darko Petričić podnio je kaznenu prijavu protiv bivšega hrvatskoga predsjednika Stjepana Mesića zbog lažnog iskaza na sudu vezanog uz novac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika