Objavljeno u Nacionalu br. 684, 2008-12-23

Autor: Orhidea Gaura

Gazeta

Gordana Buljan u posjeti kod predsjednika Mesića

Stjepan Mesić i Gordana Buljan FlanderStjepan Mesić i Gordana Buljan FlanderRavnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba Gordana Buljan Flander i predstavnici multidisciplinarnog tima Poliklinike bili su prošle srijede na prijemu kod predsjednika Stjepana Mesića. Povod za taj protokolarni događaj bilo je priznanje koje je Poliklinici dodijelilo Međunarodno udruženje za prevenciju zlostavljanja i zanemarivanja djece - ISPCAN na svom 17. kongresu održanom u rujnu ove godine u Hong Kongu.

Ravnateljici Poliklinike u posjetu predsjedniku Mesiću pridružio se i Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, koji je rekao da će gradska uprava razmotriti mogućnost smještanja te jedinstvene ustanove u veći prostor zbog velikog opsega rada i broja pacijenata. Gordana Buljan Flander informirala je predsjednika Mesića o dosadašnjem radu Poliklinike.

"Predsjednik Mesić izrazio je želju da posjeti Polikliniku, što će biti realizirano u veljači. Složili smo se da bi Hrvatskoj bilo potrebno više takvih ustanova kako bi svako dijete bilo zaštićeno odnosno imalo priliku dobiti pomoć", rekla je Gordana Buljan Flander za Nacional.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika