26.12.2008. / 09:30

 

Krvavi pohod 'Djeda Božićnjaka': Na zabavi u Los Angelesu ubio osam osoba pa presudio sebi

Osumnjičeni Pardo navodno je bio u nesretnom braku sa ženom koja je bila na ovoj kućnoj zabavi. Vatrogasci su požar gasili dva sata, a za sada nije poznat uzrok zbog kojeg se kuća zapalila

Foto: Nacionalova arhivaFoto: Nacionalova arhiva

U predgrađu Los Angelesa jedan je muškarac, odjeven u kostim Djeda Božićnjaka ušetao u kuću na zabavu, te s pištoljom ubio najmanje osam ljudi. Kako prenose američki mediji, kuća se potom zapalila, a kad je požar ugašen, policija je unutra pronašla beživotna tijela.

Muškarac, za kojeg se sumnja da je 45-godišnji Bruce Jeffrey Pardo, nekoliko sati poslije, pronađen je mrtav u rođakovoj kući, a pretpostavlja se da je počinio samoubojstvo.Uz osam mrtvih, napadač je lakše ranio još troje ljudi, od kojih je jedno osmogodišnje dijete, te njegova majka. Prema prvim objavama policije, napadač je u kuću oca njegove bivše supruge ušetao sa dva pištolja, počevši odmah pucati.Vjeruje se kako je među ubijenima i njegova bivša žena, kao i njezini roditelji.

Osumnjičeni Pardo navodno je bio u nesretnom braku sa ženom koja je bila na ovoj kućnoj zabavi. Vatrogasci su požar gasili dva sata, a za sada nije poznat uzrok zbog kojeg se kuća zapalila. (H.Š.)

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika