03.01.2009. / 09:03

Autor: Anamarija Kronast

Heather Lockler izbjegava suđenje

Glumica je optužena da je vozila pod utjecajem lijekova koji smanjuju sposobnost upravljanja motornim vozilom, a iako se trebala ispričati, na sudu se pojavio samo njezin odvjetnik


Glumica se trenutačno liječi od depresijeGlumica se trenutačno liječi od depresijeGlumica Heather Lockler nije se u petak pojavila na suđenju u postupku koji se protiv nje vodi zbog vožnje pod utjecajem sedativa. Naime, glumica je uhićena u rujnu prošle godine uhićena kada je vozila automobil prethodno popivši lijekove za smirenje i prehladu, što je strogo zabranjeno.

Okružni tužilac Santa Barbare Lee Carter kazao je kako je Lockler zaslužila tri godine uvjetne zatvorske kazne i novčanu kaznu od 900 dolara. Također mora pohađati poseban program za obučavanje vozača.

Bivša zvijezda Dinastije i Melrose Placea trebala se ispričati i priznati kaznu, no pojavio se samo njezin odvjetnik, što suca baš i nije zadovoljilo.

Doduše, glumica je uhićena kada je vozila pod utjecajem lijekova, ali ne alkohola i opojnih droga pa je prva optužnica glasila da je vozila u bolesnom stanju. Tek je kasnije izmjenjena, a Heather se, tri mjeseca prije, prijavila u medicinsku ustanovu za liječenje depresije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika