05.01.2009. / 11:05

Autor: Ružica Đukić

Žarko Radić: Romansa iz salona ljepote

Poznatog glumca osvojila je Estera Šimek, voditeljica salona koji je prije godinu i pol otvorio u Rijeci. A premda već neko vrijeme žive zajedno, još uvijek ne žele komentirati svoju ljubav jer je glumac u braku

Već na otvorenju centra bilo je jasno da među njima frcaju iskreVeć na otvorenju centra bilo je jasno da među njima frcaju iskrePremda je već godinama u braku, Žarko Radić, glumac i ravnatelj Hrvatske drame riječkog Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca, već je duže vrijeme u tajnoj romantičnoj vezi s Esterom Šimek, voditeljicom njegova centra ljepote Set koji je otvorio u ožujku 2007. godine. Kozmetički salon Set nalazi se u neposrednoj blizini riječkog HNK, gdje Žarko Radić ionako provodi najviše vremena.


O romantičnom odnosu Žarka Radića i Estere Šimek već se dulje govori u kuloarima. Budući da ovaj par, kako saznajemo od dobro obaviještenih izvora, već neko vrijeme zajedno i stanuje, čini se kako je došlo vrijeme da pedesetosmogodišnji glumac prestane skrivati da ga s Esterom Šimek veže nešto više od posla.
Ipak, kada smo kontaktirali s njime, Žarko Radić o tom romantičnom odnosu nije želio razgovarati. Rekao je samo da se nalazi u dosta specifičnoj poziciji i ljubazno zamolio da priču ipak ne objavimo.


A da je njegova situacija zaista specifična, pokazuje i to što je Žarko Radić već dugo u braku i otac je dvojice odraslih sinova, Vedrana i Ognjena, ali on i supruga Snježana ipak ne stanuju čak ni na istom kontinentu.
Naime, Žarko Radić se 1991. godine s obitelji odselio u Kanadu, a nedugo potom preselili su se u Ameriku. Osam godina kasnije Žarko Radić vratio se u Hrvatsku gdje danas ima uspješnu karijeru. Ostatak njegove obitelji ostao je živjeti u Americi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika